Kekurangan tenaga kerja bisa uga nganti pirang-pirang taun – lan bakal ngrusak kabeh saka penerbangan maskapai nganti inflasi.

Minangka mayuta-yuta Amerika lungguh ing sela-sela pasar kerja booming taun kepungkur, akeh ekonom mbadek sing bali wis mung watara sudhut. Kaping pisanan, para ahli prédhiksi manawa kabeh wong bakal bali kerja yen vaksin COVID-19 kasedhiya ing musim semi. Banjur padha nyelehake taruhan ing musim gugur, nalika pamriksan pengangguran saben wong bakal nyuda jumlah pra-pandemi sing sithik, lan nalika sekolah dibukak maneh.

Nanging ramalan kasebut salah: Buruh ora nate banjir maneh. Nanging, sing bali wis luwih saka trickle frustratingly alon. Miturut nomer proyek paling anyar sing dirilis awal wulan iki, tenaga kerja AS – sing kerja utawa golek kerja – isih kurang 2.3 yuta tinimbang ing Februari 2020.

Sebagéyan gedhé amarga, mesthi, amarga sifat pandhemen sing terus-terusan: Rumah sakit kebanjiran kanthi jumlah kasus, lan sekolah tetep kekacoan. Umume ahli ekonomi isih ngarepake pasokan tenaga kerja Amerika bakal pulih, yen ancaman COVID pancen surut. Nanging kepiye yen dheweke salah maneh? Apa sing kedadeyan yen pandemi nyebabake owah-owahan ing pasar tenaga kerja Amerika?

Kahanan sementara sing tahan suwe duwe kecenderungan kuwatir dadi permanen – fenomena sing dikenal ing ekonomi kanthi istilah sing ora nyenengake. histerisis. Iki kedadeyan ing Eropa ing taun 1970-an lan 80-an, nalika taun-taun pengangguran sing dhuwur nggawe normal anyar. Iki kedadeyan ing AS sawise Agung


resesi

, nalika karir lan potensial entuk millennials tetep scarred dawa sawise pasar proyek mumbul maneh.

Nalika nyedhaki taun telu pandemi, histeresis wiwit dadi perhatian serius. Yen tenaga kerja dadi surut kanthi permanen, bakal ngalangi pertumbuhan ekonomi lan ngganggu urip saben dinane kanthi macem-macem cara. Pembatalan penerbangan, layanan alon ing restoran, lan wektu tundha ing kantor dokter bakal dadi gaya urip. Perusahaan bakal terus berjuang kanggo karyawan pabrik, nyebabake kekurangan kabeh jinis barang. Majikan bakal saingan sengit karo siji liyane, ratcheting munggah upah lan mimpin munggah inflasi kanggo taun teka.

Diwenehi totoan dhuwur, iku worth njupuk dipikir nyedhaki ing sing wis ninggalake pasar proyek lan carane kamungkinan bakal bali. Secara umum, ana enem kategori defection sing kudu kita kuwatir:

1. pensiun awal

Ing resesi normal, wong umume nundha pensiun, wedi ninggalake pasar kerja kanthi apik ing tengah-tengah kahanan sing durung mesthi ekonomi. Nanging penurunan COVID-19 duwe rong fitur sing ora biasa sing nyebabake Amerika cepet-cepet pensiun sing. Kaping pisanan, pandemi kasebut mbebayani banget kanggo wong tuwa, mula akeh sing ninggalake pakaryan sing diadhepi wong lan pensiun sawetara taun luwih awal, tinimbang nyoba nglatih maneh kanggo karir anyar. Kapindho, mundhak rega saham lan omah mbantu wong Amerika sing luwih tuwa nggayuh tujuan pensiun luwih cepet tinimbang sing direncanakake. Ing survey pemerintah Maret kepungkur, 2.8 yuta wong Amerika sing umure 55 lan luwih tuwa ujar manawa mutusake kanggo njaluk Jaminan Sosial luwih awal tinimbang sing dikarepake amarga pandemi. Iki kaping pindho jumlah sing ujar manawa COVID-19 tundha pensiun.

Pensiun awal yaiku a gedhe kontributor kanggo nyuda tenaga kerja. Ing wulan Oktober, ahli ekonomi ing St. Louis Fed ngetung manawa pensiun sing didorong pandemi – sing ngluwihi tingkat pensiun normal sing bakal kita ngarepake – luwih saka setengah jumlah buruh sing ilang.

Bab punika, sanadyan leren muni kaya kaputusan permanen, wong kadhangkala ngganti pikiran lan ora pensiun. Nyatane, kita ora kudu katon adoh banget maneh kanggo golek conto: Nalika pasar kerja dadi panas ing separo pungkasan taun 2010-an, wong Amerika lawas sing wis pensiun mutusake kanggo kerja maneh.

“Sebagian gedhe pensiun bakal tetep permanen,” ujare Gregory Daco, mantan pangareping ekonomi AS ing Oxford Economics, marang aku. “Nanging ayo ngomong setahun ing dalan, nalika pasar tenaga kerja katon luwih sehat, kanthi kesempatan sing luwih apik lan kondisi kesehatan sing luwih apik, aku bakal kaget yen sawetara wong ora bali menyang tenaga kerja kanthi wujud utawa wujud.”

Skenario sing paling mungkin: Pakaryan dadi panas, lan akeh pensiunan awal mutusake bali menyang tenaga kerja. Amarga populasi sing tuwa, tenaga kerja ora bakal bali menyang ukuran pra-pandemi – nanging penyusutan kasebut bakal cocog karo sing diarepake para ekonom sadurunge COVID.

2. Ibu kerja

Nalika sekolah lan pusat perawatan dina ditutup ing awal pandemi, akeh ibu sing kudu mandheg kerja kanggo ngurus anak-anake. Lan kanthi tekan ombak Delta lan Omicron, penutupan bola-bali lan karantina sing dawa wis meksa sawetara ibu-ibu sing duwe bocah cilik ora bisa bali kerja. Nambah beban, wanita uga ngrawat wong tuwa sing wis digawa metu saka panti jompo kanggo nglindhungi saka COVID-19. Ing September, The Washington Post ngetung, ana 1.3 yuta ibu sing kerja luwih sithik dibandhingake Februari 2020. Miturut analisis anyar dening


Federal Reserve

ahli ekonomi, caregiving akun kanggo telung kwartal saka ibu sing ninggalake tenaga kerja.

Wanita sing ninggalake pakaryan nalika wiwitan pandemi lan durung bali saiki wis meh rong taun ora kerja. Lan saya suwe dheweke ora metu, luwih cilik kemungkinan bali menyang pakaryan sing nate ditindakake - utawa menyang proyek apa wae. "Dadi metu saka tenaga kerja bisa terus-terusan," ujare Daniel Zhao, ahli ekonomi senior ing Glassdoor. "Sampeyan kelangan jaringan sing sampeyan duwe sadurunge. Katrampilan sampeyan dadi teyeng." Kajaba iku, majikan cenderung nyingkiri calon kerja kanthi kesenjangan gedhe ing resume. Sanajan nyewa manajer mbuktekake ora nggatekake kesenjangan kasebut ing taun-taun ngarep, amarga sifat pandemik sing ora biasa, akeh ibu sing kerja bakal angel mlebu maneh ing pasar kerja ing tingkat sing padha ditinggalake.

Salah sawijining faktor sing kuwatir yaiku tenaga kerja ing panti asuhan lan panti jompo tetep sumelang udakara 10% saka tingkat pra-COVID. Akeh fasilitas sing ditutup kanthi permanen sajrone pandemi, lan sing tetep mbukak ngadhepi kekurangan staf akut. Margin bathi sing tipis nggawe angel kanggo ngunggahake gaji sing cukup kanggo narik luwih akeh buruh, lan yen mundhak regane, perawatan bocah lan wong tuwa bakal dadi luwih larang tinimbang saiki. Dadi, sanajan pandemi wis rampung, ibu-ibu sing kerja bakal terus-terusan ngalami masalah golek perawatan sing terjangkau, lan luwih rumit mlebu maneh ing tenaga kerja. Minangka Bloomberg bubar dilaporake, angel mbayangake kahanan iki bakal rampung dhewe tanpa bantuan pemerintah.

Skenario sing paling mungkin: Ibu-ibu sing kerja kerah putih sing ninggalake tenaga kerja biasane bisa bali kerja yen sekolah wis stabil. Nanging kanthi tagihan Build Back Better Presiden Joe Biden babagan dhukungan urip, kayane pamrentah bakal nyuda krisis perawatan dina. Yen fasilitas kepeksa mundhakake rega supaya bisa nyukupi karyawan ing bisnise, mula akeh wanita berpenghasilan rendah sing duwe bocah cilik ora bisa kerja nganti pirang-pirang taun.

3. Buruh adoh

Siji owah-owahan ing tenaga kerja sing meh mesthi bakal ngluwihi pandhemen yaiku kemampuan kerja saka omah. Kanthi majikan luwih mbukak kerja adoh tinimbang sadurunge, akeh profesional kerah putih ninggalake kutha sing larang kaya San Francisco lan New York kanggo wilayah sing luwih terjangkau ing negara kasebut. Kanggo kulawarga iki, income dual bisa uga ora perlu maneh kanggo manggon mulyo, freeing siji pasangan kanggo ora bisa maneh.

Skenario sing paling mungkin: Angka-angka ing kene bisa uga sithik banget kanggo nggawe kekirangan sing migunani ing tenaga kerja kanthi cara siji utawa liyane. Nanging bisa uga didorong dening kekurangan perawatan bocah lan perawatan wong tuwa, sing nyebabake jumlah ibu sing mutusake milih metu saka pasar kerja.

4. Buruh cacad

Kaku lan pamisahan pandemi wis nyebabake kesehatan mental akeh wong. Ing 2020, tiwas saka overdosis obat mundhak 30%. Malah sadurunge koronavirus, peneliti nyatakake meh setengah penurunan partisipasi tenaga kerja dening pria ing dekade kepungkur amarga krisis opioid. Lonjakan kecanduan sing didorong pandemi, uga mundhak tingkat


depresi

lan penyakit sing gegandhengan karo stres liyane, bisa nyebabake luwih akeh wong Amerika cacat ing taun ngarep. Minggu kepungkur, Institusi Brookings ngira manawa macem-macem gejala sing dikenal minangka "Covid dawa" bisa udakara 15% saka kabeh pakaryan sing durung rampung.

Skenario sing paling mungkin: Ing wektu sing cendhak, aplikasi cacat meh mesthi mundhak, amarga kantor Keamanan Sosial sing ditutup nalika pandemi mbukak maneh. Apa sing kedadeyan ing jangka panjang bakal gumantung apa sistem kesehatan masyarakat bisa maneh nggawe inroads kanggo ngatasi krisis opioid, kaya sing kedadeyan ing taun-taun sadurunge pandemi.

5. Oportunis proyek

Kanthi stimulus pamrentah sing durung tau ana sadurunge lan ekonomi sing mbukak maneh sing nyebabake panjaluk gedhe kanggo para pekerja ing saindenging negara, akeh wong sing sadurunge rumangsa macet ing upah sing murah, beracun, ora matur nuwun, tiba-tiba golek pilihan sing luwih apik. Musim semi kepungkur, nalika aku nglaporake kekurangan staf ing restoran, akeh buruh sing ngandhani yen dheweke ora bakal bali menyang pakaryan perhotelan. Sawetara njupuk kauntungan saka pasar kerja sing panas kanthi entuk peran sing ora bakal ditindakake sadurunge pandemi. Liyane padha bali menyang sekolah kanggo nggayuh karir kerah putih. Wiwit iku, Pengunduran Agung terus saya tambah akeh, utamane ing sektor upah murah: Ing wulan Nopember, 1 yuta wong mandheg kerja luang lan perhotelan, kalebu seprapat wong Amerika sing ninggalake pakaryan ing wulan kasebut.

Skenario sing paling mungkin: Wong-wong pungkasane bakal ngrampungake gelar anyar lan golek kerja ing lapangan sing dipilih, mula dheweke ora bakal metu saka tenaga kerja ing salawas-lawase. Nanging transisi kasebut butuh wektu - saengga sawetara sektor bakal berjuang nganti pirang-pirang taun kanggo narik tenaga kerja sing cukup.

6. keluwihan savers

Sajrone pandemi, Amerika wis nglumpukake luwih saka $2 triliun tabungan keluwihan - kombinasi paket stimulus pemerintah bersejarah sing nyedhiyakake aliran pendapatan kanggo kulawarga sing berjuang lan kunci pandemi sing ngalangi belanja konsumen. Tambah ing boom ing saham lan prices omah, lan akeh Amerika padha dumadakan flush karo cukup awis kanggo metu saka proyek - pembangunan sing Kevin Roose memorably dijuluki ekonomi YOLO. Pelanggaran "sampeyan mung urip sepisan" iki minangka faktor cilik ing kekurangan tenaga kerja. Nanging dheweke nyurung gelombang wong sing wis mandheg saka treadmill kerja lan miwiti njelajah cara liya kanggo nyukupi kebutuhane ngluwihi kerja full-time.

Skenario sing paling mungkin: Penabung sing berlebihan bisa uga bakal bali menyang pasar kerja amarga tabungane garing. Nanging luwih akeh dhuwit sing diduweni wong, mula ora cepet-cepet bakal dirasakake kanggo gabung karo tenaga kerja ing wulan ngarep.

Dadi, apa prognosis sakabèhé kanggo kekurangan tenaga kerja? Nganggep kabeh pembelotan saka pasar kerja, bali cepet para pekerja Amerika katon adoh saka tartamtu - sanajan pandemi wis rampung. Nanging kertu liar sing paling gedhe yaiku suwene suwene negara kasebut bisa ngliwati pandemi kanthi apik.

"Aku optimis yen para pekerja bakal bali yen kita nemokake kahanan sing pas," ujare Zhao, ahli ekonomi Glassdoor. "Iku mung pitakonan kanggo entuk kahanan sing bener ing wektu sing cukup."

Iku amarga panyebab paling gedhe saka kekurangan tenaga kerja isih COVID-19 dhewe. Saklawasé rong taun krisis kasebut, saben wulan tambahan nalika pandemi terus dadi peteng, prospek karir lan masa depan finansial kabeh wong tuwa, ibu kerja, lan pengasuh sing ora duwe pilihan kajaba ngenteni pandemi. Suwene kita macet ing pandemik, luwih gedhe kemungkinan hysteresis. Sing diwiwiti sementara bisa dadi normal anyar.

"Aku ora pengin jinx apa-apa," Zhao ngandika. "Nanging yen COVID terus pirang-pirang taun, mula kita ana ing kahanan sing beda banget tinimbang yen kita bisa mbukak maneh sajrone sawetara wulan wiwit saiki."

Andy Kiersz lan Juliana Kaplan nyumbang nglaporake.