Cara Nggawe Owah-owahan Positif ing Proses Pemasaran Sampeyan

Yen sampeyan ana ing marketing, sampeyan bakal setuju karo aku yen lapangan sampeyan minangka proyek paling angel ing donya, lan dadi pemasar sing apik dadi luwih angel tinimbang sadurunge.

gradyreese | Gambar Getty

Gegandhengan: 8 Cara Nggawe Pesen Pemasaran Sampeyan Metu

Nanging bisa uga dadi proyek sing apik banget lan nguntungake – yen sampeyan ngerti carane nindakake kanthi bener. Sayange, umume para pemasar fokus ing cara nindakake luwih akeh tinimbang carane dadi efisien lan mulane dheweke terus-terusan nggawe kesalahan sing padha.

Minangka pemasar, sampeyan kudu fokus ing bab-bab sing penting kanggo diomongake lan nggawe pengaruh sing bisa diucapake.

1. Fokus ing nurturing.

Ora ketompo apa sing sampeyan adol, yen sampeyan ora fokus kanggo nuturi para panuku, sampeyan ora bakal bisa entuk asil sing apik saka marketing. Kenging punapa?

Amarga, miturut laporan saka corong Bright, butuh 52 persen luwih akeh sentuhan pemasaran (kanggo sampeyan ora nggunakake sentuhan kasebut) kanggo nutup kesepakatan. Nanging umume pemasar fokus kanggo nggawa luwih akeh wong menyang corong tinimbang mindhah liwat corong.

Yen sampeyan minangka pemasar B2B sing nggunakake strategi pemasaran berbasis timbal kanggo ngisi corong dodolan, sampeyan kudu langsung ngganti pendekatan iki. Alesane yaiku pendekatan iki rusak lan ora optimal: Forrester Research wis nyatakake, contone, yen kurang saka 1 persen lead bakal dadi pelanggan.

Pengin, tinimbang, nurture leads? Entuk inspirasi saka Sprout Social, bisnis piranti lunak manajemen media sosial sing promosi fitur anyar kanthi nggayuh pimpinan liwat email lan nuturi.

Saben uwong pengin luwih akeh timbal saka marketing saben taun. Sing wis dadi pangarepan dhasar lan unit perbandingan kanggo sukses marketing. Nanging kudune ora.

2. Tindakake pendekatan “kurang luwih”.

Kesalahan paling gedhe sing ditindakake dening para pemasar nalika marketing pracaya luwih akeh saluran + luwih akeh pesen = luwih akeh konversi. Malah yen ‘nganti saiki iki wis mbuktekaken tengen kanggo perusahaan, iku ora kudu ndhikte proses marketing mangsa maneh.

Related: 7 Strategi Pemasaran Facebook Messenger Sampeyan Bisa Coba Dina

Kenging punapa? Amarga ing jagad kakehan informasi, narik kawigaten dadi luwih angel. Dadi, ora preduli saluran apa wae sing sampeyan gunakake marketing email, kabar push utawa marketing konten kudu fokus kanggo nyedhiyakake nilai lan narik kawigaten para pamirsa tinimbang mung nyedhaki dheweke.

Elinga, nalika nerangake marketing, metrik utama sing kudu dideleng yaiku keterlibatan. Miwiti quantifying sing. Sampeyan bisa malah mung rangking ing skala saka nul kanggo sepuluh.

3. Tambah gamblang kanggo pesen.

Rentang manungsa waé dadi luwih cendhek; iku angel kanggo njupuk manungsa waé, nanging malah angel kanggo nyekel. Tanpa pesen sing jelas, angel njaga perhatian amarga wong bakal bingung. Nalika wong bingung, dheweke ora nindakake pesen sampeyan.

Temtokake kanthi jelas target pamirsa supaya sampeyan bisa ngomong karo dheweke kanthi cara sing cocog karo dheweke. Sawise sampeyan nindakake, sampeyan bisa kanthi efisien nggayuh wong sing tepat lan dadi pelanggan.

Sampeyan kudu kreatif karo pesen marketing kanggo narik kawigaten, nanging sampeyan uga kudu cetha kanggo nyekel perhatian kasebut.

4. Manfaatake kekuwatan AI

Aku ngerti apa sing sampeyan pikirake: Apa kita wis nggunakake kekuwatan AI? Sanadyan wis ana pirang-pirang taun, kabeh wong saiki ngomong babagan iki. Nanging ing kasunyatan, sawetara pemasar sing bener-bener nggunakake intelijen buatan.

Kenging punapa? Amarga ana mitos lan misconceptions babagan AI ing marketing. Saiki pitakonan yaiku carane nggunakake AI kanggo nambah marketing?

Gunakake AI kanggo entuk pangerten sing luwih jero babagan pelanggan sing bakal mbantu sampeyan ngirim pesen pemasaran sing ditargetake lan nambah pengalaman pelanggan. Contone, Sky TV wis ngetrapake model pembelajaran mesin sing dirancang kanggo menehi rekomendasi konten miturut swasana ati sing nonton.

Penting kanggo nggunakake AI ing marketing kanggo nggayuh tingkat personalisasi sabanjure, sing bakal misahake sampeyan saka pemasar sing mung nyumbang kanggo gangguan.

5. Aplikasi Hukum Sturgeon kanggo marketing.

Apa sampeyan ngerti hukum Sturgeon? Lan sampeyan nggunakake ing marketing? Yen sampeyan durung krungu babagan iki, dakkandhani apa sing dicritakake banjur nerangake carane bisa mbantu marketing sampeyan.

Cukup, hukum ngandika sing 90 persen kabeh iku omong kosong. Sampeyan maca sing bener. Ing referensi kanggo marketing, 90 persen pesen sampeyan ora ngirim nilai.

Saiki, aku ngerti sing angel ditampa, nanging yen sampeyan nindakake, sampeyan bisa luwih apik nyaring olahpesen lan ngadeg metu saka keruwetan. Angger-anggering Toret bisa mbantu sampeyan supaya ora ngirim pesen marketing umum menyang para panuku lan dadi pemasar sing luwih apik. Dadi temtunipun nambah menyang proses marketing ing 2019. Sampeyan pengin nyedhaki pamirsa yen sampeyan duwe apa-apa kanggo ngomong lan nalika nambah nilai, ora amarga sampeyan mikir sampeyan kudu.

Related: 5 Cara Tembung Bisa Ngancurake Pesen Pemasaran Sampeyan (Lan Cara Ndandani)

Kabeh pemasar kudu takon dhewe carane bisa nambah gangguan lan apa sing bisa ditindakake kanggo mungkasi nindakake lan miwiti nambah pengalaman tuku.